29.3. - 1.4.2024 sú predajne zatvorené

Predstavujeme novú kolekciu Oxdog

Jedinečný SBS systém

Systém pre posúvanie ťažiska hokejky

Fínsky výrobca Oxdog ako jediná značka na trhu ponúka jedinečný systém posúvania ťažiska florbalovej hokejky. Pomocou výmenných štupľov si môžete podľa vašich potrieb posunúť ťažisko smerom k čepeli, čo ocenia hlavne hráči preferující strelu alebo naopak nasadením kovového štupľa posunúť ťažisko bližšie ku koncu hokejky a tým získať lepší cit pre florbalovú loptičku. Tento systém ponúkajú všetky hokejky Oxdog v našej ponuke.

Ľahučká hokejka

Oxdog Viper Superlight 27 Blue

Florbalová hokejka Oxdog Viper Superlight 27 Blue je horúcou novinkou fínskeho výrobcu Oxdog. Jedná sa o hokejku s trojuholníkovým profilom, ktorý zvyšuje odolnosť florbalky. Prvýkrát použil výrobca Oxdog název Superlight, ktoré označuje najľahšie hokoejky Oxdog v ponuke. Spoločne s novou čepeľou Avox s karbónovou pätkou se jedná o veľmi zaujímavý kúsok v našej ponuke. 

Nová rada florbaliek Fenix s čepeľou Avox

Oxdog Fenix 29

Rada Fenix je označenie pre hokejky sezóny 2015/2016, ktoré sú osadené novou čepeľou Avox. Napríklad model Oxdog Fenix 29 je ukážkou takmer všetkých technológií, ktoré firma Oxdog ponúka. Za zmienku stojí určite systém drážiek Powerrails a systém Tipkick pre zrýchlenie prenosu a väčšiu silu strely. Hokejky sú k dispozícii vždy v guľatom alebo oválnom držaní a v ponuke je tiež model Oxdog Fenix 26 s tvrdším shaftom.

Kvalitní Curve hokejka za super cenu

Oxdog Curve 27 Green

Rovnako ako ostatní výrobcovia ponúka Oxdog florbalovú hokejku so zahnutou tyčou s technológiou Curve. Florbalka Oxdog Curve 27 Green sa pohybuje ako jedna z mála zahnutých hokejok v cenovej relácii do 80 €. Pritom ponúka rovnakú výhodu akú majú zahnuté tyče – predsadenú čepeľ pri strele ťahom. Pokiaľ teda o zahnutej florbalke premýšľate, môže byť táto hokejka zaujímavým favoritom. V ponnuke je tiež mäkšia varianta Oxdog Curve 30 Pink a pre mladších hráčov detská a juniorská verzia Oxdog Curve 30 Pink JR.

Prídite nás navštíviť

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pia10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Viac o predajni

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pia10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Viac o predajni
Florbalová výbava

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Ako vybrať správnu florbalku? poradce
Akú potrebujem brankársku výbavu? poradce
Akú veľkosť športovej obuvy? poradce
Ako zvoliť športové oblečenie? poradce