29.3. - 1.4.2024 sú predajne zatvorené

Nová kolekcia Jadberg pre brankárov

Tradičný výrobca brankárskeho vybavenia Jadberg pripravil pre florbalových brankárov nový dizajn brankárskeho vybavenia. Konkrétne zapracoval na brankárskych nohaviciach a dresoch. Vo vývojovom oddelení Jadbergu nezmenili len farebné prevedenie, ale v spolupráci s florbalovými brankármi zapracovali na funkčnosti a zlepšení brankárskeho vybavenia tak, aby brankári mali absolútnu voľnosť pohybu.

Novinkou je brankársky dres Jadberg Target Top, ktorý ponúkame v troch farebných prevedeniach – vo farbe modrej, sivej a červenej.

Jadberg Target Top je vyroben ze vzdušného a odolného materiálu Carbon, který aktivně ochlazuje a transportuje vlhkost. Při jeho výrobě je kladen důraz na snadný pohyb a funkčnost. Vnější část rukávů je vybavena velmi lehkou ochrannou vrstvou z dutých vláken a z vnitřní strany je opatřena chrániči loktů. Na ramenou najdete ergonomicky tvarované chrániče, které zvětšují objem brankáře.

Záda dresu jsou vyrobena z materiálu CoolFit, který zajišťuje účinnou cirkulaci čerstvého vzduchu kolem brankářova těla. Dres je zakončen na spodní části lemem z odolného materiálu pro zvýšení životnosti. Aby dres plnil 100% funkčnost, je nutné pod dres obléct brankářskou vestu. Doporučujeme vesty Jadberg XGE Vest nebo vestu Jadberg Agent s krátkým nebo dlouhým rukávem

Další novinkou jsou nové vychytané brankářské kalhoty Jadberg Target.

Opět jsou nabízeny ve třech barevných variantách  v barvě modréšedé červené.

Kalhoty jsou varáběny z prodyšného, příjemného a velmi pevného materiálu, s anatomicky tvarovaným ochranným polstrováním z ultrahusté polyuretanové pěny. Proti prodření kolen je na exponovaných místech použit pravý Kevlar. Rozkrok a vnitřní strany nohavic jsou opatřeny pružným úpletem o vysoké gramáži, který zajišťuje maximální volnost pohybu. Lehce vyvýšený a polstrovaný pas je díky systému "Quick-fit" plně nastavitelný na třech nezávislých místech, čímž zajišťuje dokonalé přizpůsobení postavě brankáře. Zadní část nohavic je opatřena výkrojem pro zabránění přišlápnutí si kalhot v náročných pozicích a spodní části nohavic jsou pro snadnější oblékání a úpravu chráničů opatřeny dlouhými, suchými zipy.

Vnitřní část je podšita příjemnou, počesanou podšívkou a k pevnému zajištění výstroje slouží opasek s rychlosponou. Nově jsou kalhoty odlehčeny a na kolenní partii byl z vnitřní  strany přidám systém pro připevnění dodatečného chrániče. 

Prídite nás navštíviť

Pobočka Brno

pobocka brno
Pobočka Brno
Hlinky 34, 603 00 Brno
Po - Pia10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
541 214 249
info@florbal.com
Viac o predajni

Pobočka Praha

pobocka praha
Pobočka Praha
Kurta Konráda 6, 19000 Praha 9 - Vysočany
Po - Pia10.00 - 19.00
So9.00 - 12.00
252 540 008
praha@florbal.com
Viac o predajni
Florbalová výbava

Sledujte nás na Instagramu

Copyright © 2016. Využíváme služby Retail Acceleratoru společnosti Shockworks.

brno pay info
Ako vybrať správnu florbalku? poradce
Akú potrebujem brankársku výbavu? poradce
Akú veľkosť športovej obuvy? poradce
Ako zvoliť športové oblečenie? poradce